Tussen het oneindig aanbod video’s op het internet, vind je opmerkelijke clips rond ‘the making of’ van films en tv-series. Maar ook van optredens van filmsterren buiten hun gewone doen als acteur/ actrice.

Op deze pagina staat onze selectie van video’s die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Uiteraard passen we dit aanbod geregeld aan. 

Have fun!

Om te zien

“FOOTLOOSE” DOOR PERTETUUM JAZZILE

Deze Sloveense Acapella groep werd bekend met hun versie van de hitsong Africa van de rockband Toto. Maar hun repertoire omvat ook verschillende filmsongs zoals dit thema uit “Footloose” van Kenny Logins.

GREASE MEDLEY FLASH MOB

Meer dan 250 deelnemers namen hieraan deel in het Centraal Station van Antwerpen. De aanwezige reizers konden deze feel good-stunt best waarderen…

WERELDRECORD in “SPECTRE”

Voor de James Bond “Spectre” in 2015 werd de grootste explosie uit de filmgeschiedenis in scène gezet. Tevens goed voor een plaats in het Record Book of Guiness. Bekijk hier de voorbereiding en de explosie zelf.

OSCARS 2019

Lady Gaga en Bradley Cooper brengen een geslaagde live performance van de hitsong ‘Shallow’ uit de meeervoudig Oscarwinnende film ‘A star is born’.

MR BEAN IN EEN ORKEST.

Op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012 speelde de Britse acteur Rowan Atkinson mee in het orkest onder zijn beruchte Mr Bean personage.

Tom Cruise dwingt James Corden tot een parachutesprong.

Na enkele opnames voor Mission Impossible haalt Tom zijn vriend James naar de opnameset in California waar hij hem overtuigd tot een parachutesprong.