Tussen het oneindig aanbod video’s op het internet, vind je opmerkelijke clips rond ‘the making of’ van films en tv-series. Maar ook van optredens van filmsterren buiten hun gewone doen als acteur/ actrice.

Op deze pagina staat onze selectie van video’s die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Uiteraard passen we dit aanbod geregeld aan. 

Have fun!

Om te zien

“FOOTLOOSE” DOOR PERTETUUM JAZZILE

Deze Sloveense Acapella groep werd bekend met hun versie van de hitsong Africa van de rockband Toto. Maar hun repertoire omvat ook verschillende filmsongs zoals dit thema uit “Footloose” van Kenny Logins.

GREASE MEDLEY FLASH MOB

Meer dan 250 deelnemers namen hieraan deel in het Centraal Station van Antwerpen. De aanwezige reizers konden deze feel good-stunt best waarderen…

“VANGELIS  LIVE IN ATHENE MET CHARIOTS OF FIRE OP  28 JUNI 2001

Titel

.Hier komt de volgende video

“STEP IN TIME” met Dick Van Dyke

Een live theaterscène uit “Mary Poppins” met Derek Hough en de originele acteur uit deze Disney-klassieker, Dick Van Dyke (96 jaar!) .

OSCARS 2019

Lady Gaga en Bradley Cooper brengen een geslaagde live performance van de hitsong ‘Shallow’ uit de meeervoudig Oscarwinnende film ‘A star is born’.

Flash mob uit La La Land

Deze unieke flash mob vindt plaats in een winkelcentrum in Hong Kong door een Jazz ensemble van muzikanten en dansers. Bijzonder is dat deze hele scène in slechts 1 take werd opgenomen.

Tom Cruise dwingt James Corden tot een parachutesprong.

Na enkele opnames voor Mission Impossible haalt Tom zijn vriend James naar de opnameset in California waar hij hem overtuigd tot een parachutesprong.